Kuntotarkastukset

Kuntokartoituksia tehdään asuinrakennuksille yleensä asunnon myynnin tai oston yhteydessä, mutta myös kun asuinrakennus on ikääntynyt tai viimeistään silloin, kun huoneistossa asuvat saavat mahdolliseen kosteusongelmaan viittaavia oireita. Myös remonttisuunnittelun yhteydessä kartoitus auttaa toimenpiteiden kohdistamisessa tarvittaviin kohtiin.

Kuntokartoituksilla pyritään selvittämään asuinrakennuksen todellinen kunto ja sulkea pois mahdollisia rakennukselle vahingollisia iästä tai kosteudesta johtuvia tekijöitä. Kuntokartoitusten tekeminen vaatii ammattitaitoa sekä laajaa kokemusta rakentamisesta ja erilaisista rakenteisiin kohdistuvista riskitekijöistä. Tarkastukseen tulisi valmistautua etsimällä rakennusta koskevat asiakirjat, sekä muistelemalla mahdollisesti suoritetut remontit ja tapahtuneet vahingot. Lisäksi olisi suotavaa olla tarkastuksen yhteydessä paikalla.

KK-Kartoitus suorittaa laadusta ja tarkkaavaisuudesta tinkimättä huoneistojen ja omakotitalojen kuntokartoitukset sekä toimittaa niistä selkokielisen raportin asiakkailleen. Kuntotarkastusraportissa ilmenee rakennuksille suositeltavat jatkotoimenpiteet.

Varmistu asuntosi kunnosta!

Soita ja kysy lisää: 050-4619132

Ota yhteyttä ja kysy lisää!